Over ons

Spuijbroek Auto’s is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop van jonge, mooie en hedendaagse auto’s. In ons selectie proces letten wij specifiek op de juiste uitvoering, opties en accessoires. Hierdoor is ons aanbod uniek.

Wij van Spuijbroek auto’s staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit in het contact met u als klant.

Graag nemen wij alle tijd voor u zodat u ongestoord onze collectie kunt bezichtigen met daar aan gekoppeld een goed uitleg en uiteraard indien gewenst een proefrit. Kom geheel vrijblijvend bij ons langs en beleef de Brabantse gastvrijheid onder het genot van een kop koffie. Zo kunt u de liefde van Spuijbroek Auto’s voor auto’s zelf ervaren.

Om uw aankoop mogelijk te maken kunnen wij u helpen met een passende financiering, wij werken samen met de autofinancier. Een gerenommeerde maatschappij die strikte privacy en betrouwbaarheid garandeert.

Over Ons

Christian Spuijbroek

"Kom geheel vrijblijvend bij ons langs en beleef de Brabantse gastvrijheid waarin we samen met u op zoek gaan naar de auto die het beste bij u past!"

Spuijbroek Auto's
4.7
Gebaseerd op 58 beoordelingen
powered by Google
Henk van HelvertHenk van Helvert
09:59 27 Jan 22
December 2021 een Seat Ateca gekocht. Verkoper Christian nam alle tijd voor ons, iets wat we bij vele dealers niet altijd ondervinden. Ook zijn deskundigheid en betrokkenheid was voor ons belangrijk. De auto is keurig afgeleverd. Onze ervaring betekent dat ik een ieder kan aanbevelen een kijkje te gaan nemen bij Spuijbroek auto's.
Aldwin de BeenAldwin de Been
08:40 17 Dec 21
Begin september auto gekocht. Alles netjes afgehandeld en auto netjes opgeleverd. Christian neemt de tijd voor je. Een aanrader!
Ricardo WeekhoutRicardo Weekhout
14:37 08 Dec 21
We konden snel terecht om onze auto te bekijken en een proefrit te maken. Duidelijke eerlijke onderhandelingen. Auto werd zeer netjes opgeleverd. Kleine aandachtspuntje werd netjes in de garantie periode opgepakt, gratis leenauto en snelle service.
Jan van GervenJan van Gerven
17:43 04 Nov 21
In september een Seat Ateca gekocht. Ben toen geholpen door Christian. Een eerlijke verkoper die rustig alle tijd neemt om iets uit te leggen. Hij komt ook heel normaal en betrouwbaar over. Ben dik tevreden over mijn aankoop en over de verkoper heb ik alleen maar lof.
Lex RothengatterLex Rothengatter
20:11 16 Sep 21
Zo’n 3 maanden geleden een schitterende Seat Leon ST gekocht bij Spuijbroek Auto’s. Christian heeft alle tijd voor je en al het aanbod ziet er piekfijn uit. Klein probleempje wat ik iets later had met een koplamp is netjes en goed opgelost, klantenservice is dus top.Ik ben nu net terug na een rit voor de vakantie naar Spanje en ik kan vermelden dat de auto ook motorisch in topstaat verkeerd!Als je op zoek bent naar een mooie Seat dan kan ik Spuijbroek ten zeerste aanraden.
js_loader

Contact

Telefoon: +31 (0)65 157 7972
E-mail: info@spuijbroekautos.nl

Adres

Bagijnhof 48
4264 AZ Veen

Openingstijden

Geopend op afspraak